Blog - Van den Bos & Fortuyn

We ranked first for the hospital @ home challenge at Blockchaingers 2018!

Last weekend Eelke and I participated in the largest blockchain hackathon in the world: Blockchaingers in Groningen, The Netherlands. Our team, HealthUnchained, focused on solving a specific use case brought forward by the geriatric department of the UMC Groningen.

Continue Reading

REST api cash boekhouden

mrt 21, 2016 in Boekhouden, API, Microservice

VDBF heeft een restfull JSON API voor de SOAP endpoints van Cash Web geschreven (www.cash.nl). Mochten andere bedrijven geintresseerd zijn kunnen ze contact met ons opnemen voor meer informatie.

Continue Reading

3 belangrijke IT trends voor 2016

dec 28, 2015 in ERP, Startup, Tips & tricks

Het nieuwe jaar staat voor de deur en het leek voor ons dan ook een goed moment om een IT forecast voor 2016 op te stellen. We gaan hierbij in op de drie belangrijkste trends voor het MKB voor het nieuwe jaar.

Continue Reading

VDBF start met LoRaLeiden

dec 21, 2015 in Startup, Tips & tricks

Van den Bos & Fortuyn is opzoek naar partners in Leiden om in navolging van Amsterdam en Den Haag, een gratis LoRa netwerk voor onze stad op te zetten. LoRa is een draadloze technologie om kleine hoeveelheden data te versturen. Het lijkt een beetje op WiFi. Het bereik is echter aanzienlijk groter dan WiFi door wat doorvoersnelheid in te leveren.

Continue Reading

4 redenen om over te stappen

dec 15, 2015 in ERP, Startup, Tips & tricks

Vaak vragen onze relaties aan ons wanneer het nu eigenlijk echt zinvol is om van bedrijfsapplicatie over te stappen. Daarom hebben wij hier de vier belangrijkste redenen waarom mensen naar ons product over te stappen op een rijtje gezet.

Continue Reading

5 Tips om uw organisatie te moderniseren

mei 04, 2015 in Startup, Tips & tricks

Iedereen kent wel dat bedrijf waar de administratie nog in een schoenendoos zit en de website permanent 'under construction' is. Als wij voor het eerst bij een klant binnen stappen komen wij vaak bijzondere situaties tegen: DOS applicaties; actief gebruik van hangmappen; post-its op de monitor. Hoewel grote verenigingen, bedrijven en overheden inmiddels beseffen dat IT tot de kern van de organisatie is gaan behoren, blijven kleine organisaties vaak achter. Dat is zonde want juist kleine organisaties zijn in staat om snel voordeel uit de nieuwste technologieen te halen. Hier zijn vijf belangrijke tips om uw organisatie binnen no time naar het data tijdperk te tillen.

Continue Reading

Magento, SEOshop en OpenCart ondersteuning voor TradelinQ Hub

okt 22, 2014 in ERP, Startup

Recent zijn wij begonnen met het ontwikkelen van TradelinQ Hub. Deze dienst stelt de klant in staat om alle TradelinQ diensten van Quantore, zonder tussenkomst van dure Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen, te koppelen aan een verzameling populaire webshops.

Continue Reading

Private cloud oplossingen

sep 13, 2014 in Tips & tricks

VDBF heeft geruime ervaring met de implementatie van cloud oplossingen. Na een aantal keer te hebben geadviseerd over het implementeren van een private cloud oplossing is de eerste opdracht binnen.

Continue Reading

SSL bevordelijk voor google ranking

sep 09, 2014 in SEO

Google geeft blijk van waardering voor een betrouwbare website door sites met SSL beveiliging hoger te ranken.

Continue Reading