ERΛTI - Mobile Business Application

Maak uw eigen erati aan.
Direct aan de slag!

Laten we samen het meeste uit uw organisatie halen

Neem contact op

ERΛTI in het kort

Wat kan ons product betekenen voor uw organisatie?

Containerapplicatie

Onze modulaire applicatie brengt uw bedrijfsprocessen samen.

E-Commerce

Verbind al uw in- en verkoopkanalen met een systeem.

Bespaar tijd

Beperk het aantal dubbele handelingen en communiceer direct met uw team.

Mobile first

Alle aspecten van uw bedrijfsvoering mobiel beschikbaar.

Platform onafhankelijk

Werkt net zo goed op uw mac als op uw pc of tablet.

Overal ter wereld

Uw processen altijd en overal beschikbaar.

ERΛTI Modules & features

Core

De kern van de applicatie bestaat uit gebruikersbeheer, zoeken en pushnotificaties. Deze module is de enige verplichte module en verzorgt het aanknopingspunt voor andere modules. Standaard zijn notificaties en acties inebgrepen, evenals eenvoudige push functionaliteit.

CRM

Module12 Nov 2014

De CRM module stelt u instaat om alle informatie over uw relaties te beheren. Inclusief tijdlijn om snel inzicht in het contact met uw relatie te krijgen.

Product

Via de product module kan u eenvoudig producten en productgroepen samenstellen, bewerken en publiceren. Samen met de website en/of contract module heeft u een krachtig basis pakket in handen.

Contract

De contractmodule is ideaal voor tussenpersonen en agenturen. De contractmodule stelt u in staat om al uw contracten in de cloud te beheren.

Externe koppelingen

Erati kan met diverse verschillende producten gekoppeld worden. Het gaat hier om externe gegeven importeren (bijvoorbeeld productdata) alsmede gegevens exporteren (bijvoorbeeld administratie of website).

Extended push

Erati ondersteunt een extra push module die gebruikers in staat stelt om via de push clients te interacten met het systeem en kleine bewerkingen te doen. Handig als je snel iets wilt weten.

Mail

Met behulp van de mail module wordt de email correspondentie met klanten bij uw crm data opgeslagen, zo bent u altijd op de hoogte van de meest recente informatie.

Proces (nieuw)

De proces module stelt verschillende gebruikers samen te werken aan een bepaald project, iedere gebruiker kan een proces doorzetten aan de volgende gebruiker en de processen zijn op allerlei manieren te doorzoeken en te filteren.

ERΛTI in actie

In de afgelopen maanden hebben we het project bij Baas Business Market afgerond. Daar hebben we vier systemen samengevoegd tot een modulaire CRM & ERP. Alle bedrijfsprocessen zijn daarmee ondergebracht binnen onze containerapplicatie. Cloud based, mobile first.

 • Datum:
  15 Mei 2015
 • Categories:
  Business 2 Business, Automatisering
 • Client:
  Baas Business Market B.V.
 • Link:
  baasbv.eu